Gelinim Mutfakta 23 Kasım Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 23 Kasım Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir hafta daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesinde yine renkli anlar ve zaman zaman gergin dakikalar ekranlara taşınacak. Gözler ise gün sonunda. Peki, Gelinim Mutfakta 23 Kasım Pazartesi kim birinci oldu? Çeyrek altını hangi gelin kazandı? Puan Durumu haberimizde yer alıyor. İyi eğlenceler diileriz. Sizler de yarışma hakkındaki görüşlerinizi yazabilirsiniz.

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta bugünden itibaren yeni bölümüne başlıyor. Cuma günü sona eren finalin ardından yarışmaya yeni gelin ve kayınvalidede katılacak. Bilindiği üzere Didem Doğan ve kaynanası programdan elenerek hayallerine veda etmişlerdi. Yerlerine gelecek isimler de altınları kazanabilmek adına mücadele verecek. İzleyicilerin bir an bile ekran başından ayrılmayacağı korakor mücadeleyi kazanan isimler de merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta 23 Kasım Pazartesi kim birinci oldu? Çeyrek altını hangi gelin kazandı? Puan Durumu haberimizde yer alıyor. İyi eğlenceler diileriz. Sizler de yarışma hakkındaki görüşlerinizi yazabilirsiniz.

Gelinim Mutfakta'ya Nurcan ve Muazzez katılıyor!

Kanal D'nin ilgiyle izlenen yarışmasındaki lezzet ve rekabet rüzgarına iki yeni isim katılacak. Mutfağa girecek ve hünerlerini sergileyecek Nurcan Çonkuroğlu ve kayınvalidesi Muazzez Çonkuroğlu birincilik adına yarışacak. Çeyrek altınları yakasına takmak ve bilezikleri koluna geçirmek isteyen takımın hafta sonundaki performansı da şimdiden belirleyici rol oynayacak. Nurcan Çonkuroğlu'nu tanıttığımız haber için buraya, Muazzez Çonkuroğlu hakkındaki bilgilerin yer aldığı haberimiz için ise buraya tıklayınız.


 

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?

Günün yemeği duvaklı pilav

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Bugün haftanın ilk gününde gelinler duvaklı pilav yapacak. Diyarbakır yöresine ait bir yemek olarak sofralarımızda yer bulan duvaklı pilav için ev hanımları da yapmak için araştırmalarda bulunacak. Duvaklı pilav tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili bilgileri buraya tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftaya moralli başlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlayda Doğan Arslan:
Nurcan Çonkuroğlu:
Gizem Sancaktar:
Elif Aytaç:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.