Gelinim Mutfakta 24 Ocak 2022 Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 24 Ocak 2022 Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Türkiye'nin en uzun soluklu yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden hamarat yarışmacıların performanslarıyla altın mücadelesi verdiği zorlu yarışmada bugün herkes haftaya iyi bir başlangıç yapmak üzere yemeklerini hazırlayıp puanlarını alacak. Peki, Gelinim Mutfakta 24 Ocak 2022 Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde.

Nursel Ergin'in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta'da bugün yeni bir hafta daha başlıyor. İddialı kayınvalidelerin ve hamarat gelinlerin hünerlerini göstererek altın mücadelesine dahik olduğu çetin rekabette bugün haftanın ilk bölümü ve herkes elinden geleni yaparak çeyrek altının sahibi olmak istiyor. Ancak işleri o kadar da kolay değil. Güveçte patates oturtma ile yarışacak ve dört takımdan hangisinin galip çıkacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta 24 Ocak 2022 Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

GELİNİM MUTFAKTA 24 OCAK 2022 PAZARTESİ PUAN DURUMU

Cuma günü yayınlanan geçen haftanın son gününde Damla SAçıkara 87 puanla birinci olmuştu. Miyase 76, Yeşim ise 74 puanla kendisini takip etmişti. Yağmur ise 58 puanla yarışmadan elenerek ayrılmıştı. Bugün de gözler gün sonunda. Puan durumu açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

Dilara Aydoğan: 
Yeşim Çalışkan Öksüz: 
Miyase Türkel: 
Damla Saçıkara:


 

24 OCAK GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.