Gelinim Mutfakta 25 Kasım Çarşamba kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu

Gelinim Mutfakta 25 Kasım Çarşamba kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'nın hafta ortasındaki heyecanıyla karşınızdayız. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya mücadelesinde yeniden mutfağa girilecek ve ocakların altı açılacak. Günün yemeği ise elbasan tava olarak belirlendi. Peki, Gelinim Mutfakta 25 Kasım Çarşamba kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'da bugün gelin ve kayınvalideler üçüncü kez kozlarını paylaşacak. Gelinler elerinin marifetlerini konuşturacak, kaynanalar ise hem  birbirleri karşısında ter dökecek hem de puanlamalarda belirleyici rol oynayacak. Herkes kendi gelininin tabağını bulmaya çalışacak ve gün başarılı sunucu Büyüktopçu'nun puanları ile sona erecek. Bu heyecanlı ve bir o kadar da lezzetli yarışmayı sakın kaçırmayın! Gelinim Mutfakta 25 Kasım Çarşamba kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Nurcan'ın gözyaşları!

Gelinim Mutfakta'nın bugün yayınlanacak olan bölümü için paylaşılan fragmanında Nurcan Çonkuroğlu'nun gözyaşları damga vurdu. Çiçeği burnunda yarışmacı ailesi ve çocuklarını çok özlediğini ifade edip ilk defa bu kadar ayrı kaldıklarını anlattı. Bu sırada ağlayan Nurcan Hanım herkesi hüzünlendirdi.


 

Dün neler yaşandı?

Kanal D'nin ilgiyle izlenen yarışmasındaki lezzet ve rekabet rüzgarında dün haftanın ikinci günü yine küçük farklarla sona erdi. Gün birincisi iki isim vardı. Nurcan ve  Gizem 16 puanla ilk sırayı aldı. Çeyrek altını ise Gizem kazandı. İkinci basamakta Elif vardı. 14 puanı bulunan güzel yarışmacıyı son sıradaki İlayda 13 puanla takip etti ve sonuncu oldu. Genel sıralamada ise Gizem 33, İlayda 32, Nurcan 29 ve Elif 25 puanda.


 

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?

Günün yemeği elbasan tava

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Bugün haftanın üçüncü gününde gelinler elbasan tava yapacak. Arnavut kültürüne ait bir yemek olarak sofralarımızda yer bulan elbasan tava için ev hanımları da yapmak için araştırmalarda bulunacak. Elbasan tava mantı tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili bilgileri buraya tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlayda Doğan Arslan:
Nurcan Çonkuroğlu:
Gizem Sancaktar:
Elif Aytaç:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.