Gelinim Mutfakta 26 Ekim Pazartesi birincisi kim? Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 26 Ekim Pazartesi birincisi kim? Puan Durumu
Kanal D'nin öğle saatlerinde izleyenlere yemek konusunda rehberlik eden ve eğlendiren yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başlıyor. Bugünden itibaren 113. haftasına merhaba diyen programa yeni bir gelin ve kayınvalide de katılacak. Ancak gözler her zamanki gibi gün sonunda. Peki, Gelinim Mutfakta 26 Ekim Pazartesi birincisi kim oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'nın 561. bölümü izleyicilerle buluşuyor. Dört gelin ve kayınvalidenin rekabetinde yine heyecan dolu anlar yaşanacak. Kahkahanın eksik olmadığı, lezzetin doruğa ulaştığı ve zaman zaman gerginliğe de tanıklık edilen yarışmada bugün haftanın ilk günü. Yeni gelin ve kayınvalide Ezgi Eser ve kayınvalidesi Serpil Sarper de zorlu maratona katılacağı günde gözler gün sonuna çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta 26 Ekim Pazartesi birincisi kim? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.


 

Ezgi Eser ve Serpil Sarper katılıyor

Gelinim Mutfakta'nın cuma günü yayınlanan hafta finalinde veda eden isimler Didem Nergiz ve Sabahat Nergiz olmuştu. Pazartesi günü ekranlara gelecek olan bölümün fragmanı cuma yayınlanan final sonrasında paylaşılmıştı. Yer alan görüntülere göre zorlu maratonda yer alacak gelin ve kayınvalide açıklandı. Bugünden itibaren birincilik mücadelesi verecek olan yeni ekibin hedefi çeyrek altın ve bilezik. Ezgi Eser'i tanıttığımız haber için buraya, kayınvalidesi Serpil Sarper için hazırladığımız haber için ise buraya tıklayabilirsiniz.


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?

Günün yemeği çökertme kebabı

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Bugün haftanın ilk gününde gelinler çökertme kebabı yapacak. Muğla yemeği olarak sofralarımızda yer bulan çökertme kebabı için ev hanımları da yapmak için araştırmalarda bulunacak. Çökertme kebabı tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili bilgileri buraya tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftaya moralli başlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.