Gelinim Mutfakta 26 Kasım Perşembe kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu

Gelinim Mutfakta 26 Kasım Perşembe kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu
İlayda Arslan Doğan, Gizem Sancaktar, Elif Akçay ve Nurcan Çonkuroğlu... Dört gelinin kıyasıya yemek savaşında yepyeni bir gün daha başlıyor. Cuma günü yayınlanacak olan final bölümüne avantajlı girmek isteyen tüm yarışmacılar bugünü ilk sırada tamamlamak istiyor. Peki, Gelinim Mutfakta 26 Kasım Perşembe kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Türkiye'nin en lezzetli ve eğlenceli yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da hafta finali öncesindeki son bölüm başlıyor. Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla yayınlanan programda gelinler ve kayınvalideler yine rekabet dolu bir günde daha izleyenlerin karşısına çıkacak. Bugün çok önemli çünkü final öncesindeki son bölümde alınacak tüm puanlar birinciliği ve elenen yarışmacıyı belirleyebilir. Peki, Gelinim Mutfakta 26 Kasım Perşembe kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Dün neler yaşandı?

Kanal D'nin ilgiyle izlenen yarışmasındaki lezzet ve rekabet rüzgarında dün haftanın üçüncü günü Gizem'in birinciliği ile sona erdi. Güzel yarışmacı 20 puanla günü ilk sırada tamamlayıp çeyrek altını yakasına takmayı başardı. İkinci sırada ise İlayda yer aldı. 15 puan alan İlayda'nın ardından Nurcan 13 puan üçüncü oldu. Elif ise 12 puanla sonuncu sırada final öncesindeki son bölüme girdi. Genel puan durumunda ise Gizem 53 puanla birinci. İlayda'nın 47, Nurcan'ın 42 puanı var. Elif ise 37 puanda.

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?

Günün yemeği lahana böreği

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Bugün haftanın dördüncü gününde gelinler lahana böreği yapacak. Hamur işi bir yemek olarak sofralarımızda yer bulan lahana böreği için ev hanımları da yapmak için araştırmalarda bulunacak. Lahana böreği tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili bilgileri buraya tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlayda Doğan Arslan:
Nurcan Çonkuroğlu:
Gizem Sancaktar:
Elif Aytaç:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.