Gelinim Mutfakta 27 Ekim Salı birincisi kim? Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 27 Ekim Salı birincisi kim? Puan Durumu
Kanal D'nin ilgiyle izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Gelinlerin hünerlerini sergileyeceği ve kayınvalideler ile Onur Büyüktopçu'nun puanlarını vereceği bu kritik günde gözler her zaman olduğu gibi oluşacak sıralamaya çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta 27 Ekim Salı birincisi kim oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'nın 562. bölümü izleyicilerle buluşuyor. Dört gelin ve kayınvalidenin rekabetinde yine heyecan dolu anlar yaşanacak. Kahkahanın eksik olmadığı, lezzetin doruğa ulaştığı ve zaman zaman gerginliğe de tanıklık edilen yarışmada bugün haftanın ikinci günü. Yeni gelin ve kayınvalide Ezgi Eser ile Serpil Sarper de zorlu maratona katıldığı programda çekişmenin dozu giderek artıyor. Artık gözler sonuna çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta 27 Ekim Salı birincisi kim? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.


Dün neler oldu?

Dün başlayan haftanın ilk gününde gelinler çökertme kebabı yaptı. Kayınvalideler ve Onur Büyüktopçu da puanlarını verdi. Ardından puan tablosu ve çeyrek altını kazanan yarışmacı açıkladın. İlk sırada geçen hafta son anda yarışmada kalan Aysun birinci oldu. İkinci sırada ise yeni yarışmacı Ezgi Eser yer aldı. 17 puanı bulunan güzel ismi Zeynep Gökçe Kalyoncu 14 puanla takip ederken İlayda Arslan Doğan ise 10 puanla son sırada yer aldı.


*************************
İlayda : 10
Zeynep : 14

Aysun : 19
Ezgi : 17
*************************

gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?

Günün yemeği fettucini alfredo

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Bugün haftanın ikinci gününde gelinler fettucini alfredo yapacak. İtlayan yemeği olarak sofralarımızda yer bulanfettucini alfredo için ev hanımları da yapmak için araştırmalarda bulunacak. fettucini alfredo tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili bilgileri buraya tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftaya moralli başlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.