Gelinim Mutfakta 27 Kasım Cuma kim elendi? Puan durumu

Gelinim Mutfakta 27 Kasım Cuma kim elendi? Puan durumu
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da bir haftanın daha sonuna gelindi. Birbirinden iddialı gelinlerin ve kayınvalidelerin mücadele ettiği yarışmada birinciler açıklandıktan sonra elenen yarışmacılar da belirlenecek. Peki, Gelinim Mutfakta 27 Kasım Cuma kim elendi? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Elif Akçay, Gizem Sancaktar, İlayda Arslan Doğan ve Nurcan Çonkuroğlu'nun kayınvalideleri ile birlikte pazartesiden bu yana girdikleri mücadelede son güne gelindi. Final bölümünde ellerinden gelenin en iyisini yaparak birinci olmaya çalışacak dört gelin ve kayınvalidenin rekabeti yine nefes kesecek. Alınacak puanların ardından gözler bugün yine sıralamaya çevrilecek ve iki kişi yarışmaya veda edecek. Gelinim Mutfakta 27 Kasım Cuma kim elendi? Puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Gelinim Mutfakta'da kim elendi?

Kanal D'nin ilgiyle izlenen yarışmasındaki lezzet ve rekabet rüzgarında dün haftanın dördüncü günü yine Gizem'in birinciliği ile tamamladı. Gizem 21 puanla en yakın rakibi İlayda ile olan farkı 15'e çıkardı. İlayda ise aldığı 12 puanla 59'da kaldı. Elif 17 puanla üçüncülüğe yükselip 54'e ulaşırken Nurcan ise 50 puanla son sıraya demir attı. Böylelikle Nurcan en dezavantajlı yarışmacı olarak final bölümüne başlayacak. Gizem'in büyük ölçüde bilezikleri garantilediği günde de her an her şey yaşanabilir. Sonuçlar haberimizde yer alacak.


 

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?

Haftanın tatlısı balkabaklı baklava

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Bugün haftanın son gününde gelinler balkabaklı baklava yapacak. Hamur işi ve şekerli bir lezzet olarak sofralarımızda yer bulan balkabaklı baklava için ev hanımları da yapmak için araştırmalarda bulunacak. Balkabaklı baklava tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili bilgileri buraya tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlayda Doğan Arslan:
Nurcan Çonkuroğlu:
Gizem Sancaktar:
Elif Aytaç:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.