Gelinim Mutfakta 29 Ekim Perşembe birincisi kim? Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 29 Ekim Perşembe birincisi kim? Puan Durumu
Kanal D'nin sevilerek izlenen lezzet ve eğlence yarışması Gelinim Mutfakta'nın 564. bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Finale bir kala hata yapmak istemeyen gelinlerin ve kayınvalidelerin mücadelesi yine nefes kesecek. Puanlar birbirlerine çok yakın. Peki Gelinim Mutfakta 29 Ekim Perşembe birincisi kim? Hangi gelin çeyrek altını taktı? Gelinim Mutfakta Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Onur Büyüktopçu'nun sunumu ve birbirinden iddialı takımların rekabeti ile ekranlara taşınan Gelinim Mutfakta'da adım adım hafta sonuna gidiliyor. Pazartesi günü başlayan macerada gözler bugün dördüncü güne çevrildi. 564. bölümde hangi gelinin çeyrek atlın takıp beş altın bileziğe yakınlaştığı merakla öğrenilmek isteniyor. Giderek kızışan ve her anı farklı gelişmelere açık olankonuşulan programda nefesler tutulacak. Artık gözler sonuna çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta 29 Ekim Perşembe birincisi kim? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.


 

Dün neler oldu?

Pazartesi başlayan haftanın üçüncü gününde gelinler patlıcan kıstırma yaptı. Kayınvalideler ve Onur Büyüktopçu da puanlarını verdi. Ardından puan tablosu ve çeyrek altını kazanan yarışmacı açıklandı. Buna göre İlayda bir kez daha çeyrek altını yakasına taktı. 19 puan alan güzel gelin liderliğe oturdu. Ardından 16 puan alan Ezgi Eser gelirken inci sıraya yükseldi. Aysun üçüncü oldu ve 13 puan alarak kendisini 43'e yükseltti. Geçen haftanın şampiyonu Zeynep ise sadece 11 puan alarak son sıraya geriledi. Puanı ise 41. İki gün onun için çok kritik olacak.


 

gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?

Günün yemeği Ankara tava

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Bugün haftanın dördüncü gününde gelinler Ankara tava yapacak. Kafkas kültüründen gelse de Ankara yemeği olarak sofralarımızda yer bula Ankara tava için ev hanımları da yapmak için araştırmalarda bulunacak. Ankara tava tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili bilgileri buraya tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftaya moralli başlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum