Gelinim Mutfakta 30 Ekim Cuma birincisi kim? Çeyrek altın ve beş bileziği kim kazandı? Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 30 Ekim Cuma birincisi kim? Çeyrek altın ve beş bileziği kim kazandı? Puan Durumu
Türkiye'nin en çok izlenen gelin ve kayınvalide yarışmalarından biri olarak beş gün boyunca izleyenleri ekran başına kiliteyen Doya Doya Moda'da hafta finali başlıyor. Birbirinden iddialı dört takımın pazartesiden bu yana geçen sürede ortaya koyduğu performansın ardından bugün son söz söylenecek. Peki, Gelinim Mutfakta 30 Ekim Cuma birincisi kim? Çeyrek altın ve beş bileziği kim kazandı? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da bir haftanın daha sonuna gelindi. Onur Büyüktopçu ve kayınvalidelerin son kez puanlarını verecekleri bölümde gözler oluşacak sıralamaya çevrildi. Önce çeyrek altını ardından da beş bileziğin sahibi açıklanacak. Her gelin iddialı ve hem günü hem de haftayı ilk sırada bitirmek için izleyicinin karşısına çıkacak. Keyifli ve lezzetli bir bölümle televizyondaki yerini alacak olan programdaki sonuçlar da merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta 30 Ekim Cuma birincisi kim? Çeyrek altın ve beş bileziği kim kazandı? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.


 

Dün neler oldu?

Pazartesi başlayan haftanın dördüncü gününde gelinler Ankara tava yaptı. Kayınvalideler ve Onur Büyüktopçu da puanlarını verdi. Ardından puan tablosu ve çeyrek altını kazanan yarışmacı açıklandı. Buna göre İlayda 17 puanla bir kez daha çeyrek altını kazanmayı başardı ve 73 puana yükselerek ilk sıraya yerleşti. İkinci ise 16 puanla Ezgi oldu. Yeni gelin İlayda'nın 1 puan gerisinde yer alıyor. Aysun 15 puan alıp 58'e yükselirken üçüncü basamakta. Son sırada ise dünü 10 puanla kapatıp 51 puana yükselen Zeynep var.

gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?

Günün tatlısı Karamel soslu armut tatlısı

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Bugün haftanın son gününde gelinler soslu armut tatlısı yapacak. Şekerli bir ürün olarak sofralarımızda yer bula karamel soslu armut tatlısı çin ev hanımları da yapmak için araştırmalarda bulunacak. Karamel soslu armut tatlısı tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili bilgileri buraya tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftaya moralli başlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Ezgi birinci oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.