Gelinim Mutfakta 30 Kasım Pazartesi puan durumu! Bugün kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 30 Kasım Pazartesi puan durumu! Bugün kim birinci oldu?
Kanal D'de yayınlanan her bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir günle haftaya başlanıyor. Birbirinden iddialı dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesinde ilk gün nefes kesecek. Yeni yarışmacıların da katılacağı programda oluşacak puan durumu da merak edilerek öğrenilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta 30 Kasım Pazartesi kim birinci oldu? Çeyrek altını hangi gelin taktı? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlardaki yerini almaya devam eden Gelinim Mutfakta'da bugün yeni bir haftanın daha startı veriliyor. Başarıl sunucunun yanısıra kayınvalide ve gelinlerin de renkli kişiliklerini ortaya koyduğu programda rekabet her geçen gün daha da artıyor. Geride kalan haftada cuma günü Elif Akçay ve kaynanası elenmişti. Birinciliği ise Gizem Sancaktar elde ederek bilezikleri kazanmıştı. Bugün başlayacak maraton daha da keyifli bir hal alacak. Sebebi ise katılacak yeni gelin ve kayınvalide. Peki, Gelinim Mutfakta 30 Kasım Pazartesi kim birinci oldu? Çeyrek altını hangi gelin taktı? Puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Ve geri dönüyorlar!

Yarışmanın bugün başlayacak yeni haftasında katılacak isimler de belli oldu. Bu sezona damga vuran ve kısa sürede herkesin kalbini kazanan Aysun Kuşatan ve kayınvalidesi Nurten Kuşatan yeniden birincilik mücadelesi verecek. Yeniden dönmeleri ise sevenlerini çok sevindirdi. Şimdiden hem programın hem de güzel yarışmacı ve kaynanansının sosyal medya hesaplarına yorum yağdırıldı. Alacakları sonuçlar ise merakla bekleniyor.


 

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftaya moralli başlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlayda Doğan Arslan:
Nurcan Çonkuroğlu:
Gizem Sancaktar:
Aysun Kuşatan:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum