Gelinim Mutfakta 30 Kasım Puanları | Kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 30 Kasım Puanları | Kim birinci oldu?
Kanal D'nin ilgiyle seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Herkesin hedefi hafta finali öncesinde birincilik elde ederek altın bileziklere bir adım daha yaklaşmak. Gelinim Mutfakta 30 Kasım Puanları haberimizde yer almaktadır

Milyonları ekran başına kilitleyen bölümlerle yayın hayatını sürdüren Gelinim Mutfakta, hafta finalinin öncesindeki son günde izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dört takımda mücadele eden gelin ve kayınvalidelerin amansız rekabetine sahne olan programda sürpriz gelişmeler yaşanacak. Bugün iki gelin hakkında beklenmedik olaylar gerçekleşebilir. Her şey yeni bölümde ortaya çıkacak. Diğer yandan gözler gün sonuna çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 30 Kasım Puanları haberimizde yer almaktadır.

Tuğba ve Yeşim gidecek mi?

Bugünün en çok konuşulan olayı Tuğba ve Yeşim'in gidip gitmeyeceği oldu. Kayınvalidelerinin programın akıbetine yönelik yaptığı ortaya çıkan konuşmalar sonrasında nasıl bir karar alınacağı merakla bekleniyor. Herkes şaşkın ve yaşanacakları merak ediyor. İki gelinin gitme ihtimalinin bulunması, günün nasıl geçeceği konusunda heyecanı artırdı.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

İslim kebabının hazırlanacağı Gelinim Mutfakta'da gelinler yemeklerini yapacak, kayınvalideler ve Nursel Ergin puanlayacak. Ardından oluşacak sıralama sonucu bir takım çeyrek altını yakasına takarak yarınki final için kendini bir adım öne atacak. Gelinim Mutfakta 30 Kasım puanları ve birincisi açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.