Gelinim Mutfakta 5 Ekim Pazartesi birincisi kim? Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 5 Ekim Pazartesi birincisi kim? Puan Durumu
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni hafta bugün başladı. Gelinlerin kıyasıya mücadelesinde bugün perde açılacak. Harem güveci ile yarışacak olan dört yarışmacının performansı merakla bekleniyor. Peki, Gelinim Mutfakta 5 Ekim Pazartesi birincisi kim? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'nın 546. bölümü izleyicilerle buluşuyor. Dört gelin ve kayınvalidenin rekabetinde yine heyecan dolu anlar yaşanacak. Kahkahanın eksik olmadığı, lezzetin doruğa ulaştığı ve zaman zaman gerginliğe de tanıklık edilen yarışmada bugün haftanın ilk günü. Yeni gelin ve kayınvalidenin de zorlu maratona katılacağı günde gözler gün sonuna çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta 5 Ekim Pazartesi birincisi kim? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.



Aysun Kuşatan ve Nurten Kuşatan katılıyor

Gelinim Mutfakta'nın cuma günü yayınlanan hafta finalinde veda eden isimler Ümran Tunca ve kayınvalidesi Fatoş Hanım olmuştu. Elenen gelin ve kayınvalidenin ardından yerlerine gelecek isimler merak ediliyordu. Yayınlanan fragmanda Aysun Kuşatan ve kayınvalidesi Nurten Kuşatan'ın yarışacağı duyuruldu. Kendileri bugün ellerinden gelenin en iyisini yaparak çeyrek altın ve beş bilezik için kozlarını paylaşacak.


 

Günün yemeği harem güveci

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Bugün haftanın ilk gününde gelinler harem güveci yapacak. Osmanlı yemeği olarak sofralarımızda yer bulan güveci ev hanımları da yapmak için araştırmalarda bulunacak. Harem güveci tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili bilgileri buraya tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.



 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftaya moralli başlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

 

*************************
İlayda : 10
Zeynep : 17

Ayşe : 17
Aysun : 4

*************************

Gelinim Mutfakta 5 Ekim Pazartesi Puanlama Sonuçları

*************************

5 Ekim Pazartesi Gelinim Mutfakta Günün Birincisi
⇒ 
Gelinim Mutfakta 5 Ekim Çeyrek Altını Alan Kim
⇒ 
5 Ekim Gelinim Mutfakta Günün Sonuncusu
⇒ AYSUN

*************************

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.