Gelinim Mutfakta 5 Kasım Perşembe birincisi kim? Puan Durumu ve günün yemeği

Gelinim Mutfakta 5 Kasım Perşembe birincisi kim? Puan Durumu ve günün yemeği
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin mücadelesinde artık finale doğru gidiliyor. Alınacak her puan altın değerinde ve gözler de gün sonunda. Peki, Gelinim Mutfakta 5 Kasım Perşembe birincisi kim? Çeyrek altını kim kazandı? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'da haftanın dördüncü günü de nefes kesecek. Çeyrek altın ve beş bilezik mücadelesinde artık son güne doğru yaklaşan gelinler arasındaki rekabet had safhaya ulaşacak. Kayınvalideler ve Büyüktopçu'nun vereceği puanlarla günün kaderi belirlenecek. Ardından da yarın final için geri sayım başlayacak. Peki, Gelinim Mutfakta 5 Kasım Perşembe birincisi kim? Çeyrek altını kim kazandı? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.


 

Dün neler oldu? - 4 Kasım Çarşamba

Gelinim Mutfakta'nın dün yayınlanan üçüncü bölümünde gelinler tavuklu saray pilavı yaptı. Ardından da puanlar verildi. Yeni gelin Gizem Sancaktar, aldığı 23 puanla adeta şov yaptı. İki günde topladığı puandan fazlasını elde eden güzel gelin rakibelerine de son iki gün için gözdağı verdi. İlayda 18 puanla ikinci olurken Aysun 14 puan alarak üçüncü basamakta kendisine yer buldu. Ezgi ise 9 puanla son sırada yer aldı.

*************************

İlayda : 36 + 18 = 54
Aysun : 34 + 14 = 48
Ezgi    : 33 + 9 = 42
Gizem : 22 + 23 = 41

*************************

Gelinim Mutfakta 4 Kasım Çarşamba Puanlama Sonuçları

*************************

4 Kasım Çarşamba Gelinim Mutfakta Günün Birincisi
⇒ GİZEM
Gelinim Mutfakta 4 Kasım Çeyrek Altını Alan Kim
⇒ GİZEM
4 Kasım Gelinim Mutfakta Günün Sonuncusu
⇒ EZGİ







Günün yemeği ayvalı portakallı kereviz

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Bugün haftanın dördüncü gününde gelinler ayvalı portakallı kereviz yapacak. Sebze yemeği olarak sofralarımızda yer bulan ayvalı portakallı kereviz için ev hanımları da yapmak için araştırmalarda bulunacak. Ayvalı portakallı kereviz tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili bilgileri tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftaya moralli başlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

*************************

İlayda : 54 + 19 = 73
Aysun  48 + 9 = 57

Ezgi    : 42 + 14 = 56
Gizem : 41 + 22 = 63

*************************

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.