Gelinim Mutfakta 6 Ekim Salı birincisi kim? Çeyrek altını hangi gelin kazandı? Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 6 Ekim Salı birincisi kim?  Çeyrek altını hangi gelin kazandı? Puan Durumu
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da haftanın ikinci günü geldi. Gelinler bir kez daha mutfağa girerek kendilerine verilen yemek için ocaklarının altını açacak ve işe koyulacak. Kayınvalideler de hem gelinlerin hakkını korumak hem de onların tabağını bulabilmek adına mücadele verecek. Kıran kırana bir mücadele izleyicileri bekliyor. Peki, Gelinim Mutfakta 6 Ekim Salı birincisi kim? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'nın 547. bölümü izleyicilerle buluşuyor. Dört gelin ve kayınvalidenin rekabetinde yine heyecan dolu anlar yaşanacak. Kahkahanın eksik olmadığı, lezzetin doruğa ulaştığı ve zaman zaman gerginliğe de tanıklık edilen yarışmada bugün haftanın ikinci günü. Dört gelin ve kayınvakidenin bu zorlu gündeki mücadelesinde gözler gün sonuna çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta 6 Ekim Salı birincisi kim? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.



Eşlerden sürpriz var

Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümünde eşler sürprizle geliyor. Program ekibi kendilerine eşlerinin yemeklerini sordu. Verilen cevaplar şaşkınlık da yarattı sevinç de. Dört yarışmacı gelinin bugünkü performansı bu videolarla daha da anlam kazandı. Herkes eşine kendisini ispat etmek isteyecek. Kendileri bugün ellerinden gelenin en iyisini yaparak çeyrek altın ve beş bilezik için kozlarını paylaşacak.


 

Günün yemeği Ürgüp köfte

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Bugün haftanın ikinci gününde gelinler Ürgüp köfte yapacak. Sofralarımızda yer bulan köfteyi ev hanımları da yapmak için araştırmalarda bulunacak. Ürgüp köfte tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili bilgileri buraya tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.

 

  • İlayda : 17
  • Zeynep : 22
  • Ayşe : 20
  • Aysun : 5



 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Salıden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftaya moralli başlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.