Gelinim Mutfakta 6 Eylül Çarşamba puanları! Kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 6 Eylül Çarşamba puanları! Kim birinci oldu?
Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta, yeni bir günde daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü programda günün sonuçları da merak konusu. Peki, kim birinci oldu? İşte detaylar...

Gelin ve kayınvalidelerin beş gün boyunca devam eden rekabetlerinin ardından birincinin belirlendiği Gelinim Mutfakta, yeni bölümüne merhaba diyor. Dört takımın günün yemeğini hazırladıktan sonra gerçekleştirilen puanlamalara göre sıralama oluşacak. Gözler çeyrek altını yakasına takacak isimlere çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 6 Eylül Çarşamba puanları haberimizde yer almaktadır.

Tango günü

Bugün yayınlanacak bölümde tango rüzgarı esecek. Gülenay, düğününde erkek köçekleri gördüğünde şoke olduğunu söyledi ve ardından çok sevdiği tango hocası stüdyoya girdi. Sonra isteyenler bu dans için kamera karşısına geçti. Eğlenceli anlar izleyicileri bekliyor.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

İlgiyle seyredilen programda bugün tatlı hazırlanacak. Erzurum kadayıf dolması ile yarışılacak. Türk mutfağının önemli lezzetlerinden biri ile daha altın mücadelesi verilecek. Kayınvalideler ise sıralamayı belirleyecek. Gelinim Mutfakta'nın 6 Eylül Çarşamba puanları haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.