Gelinim Mutfakta 7 Aralık Pazartesi puan durumu! Bugün kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 7 Aralık Pazartesi puan durumu! Bugün kim birinci oldu?
Kanal D'de yayınlanan bölümleriyle izleyicilerden tam not alan Gelinim Mutfakta'da 119. hafta başlıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin kıyasıya mücadelesinde ilk gün büyük önem taşıyor. Alacakları puanlarla birlikte iyi bir başlangıca imza atmak isteyen yarışmacılar, çeyrek altını yakalarına takmak amacında. Ayrıca cuma günkü finale e avantajlı girmeyi hedefliyorlar. Peki, Gelinim Mutfakta 7 Aralık Pazartesi kim birinci oldu? 7 Aralık Pazartesi puan durumu haberimizde yer alıyor.

Onur Büyüktopçu'unun sunumu ve birbirinden renkli yarışmacılarıyla öğle saatlerine lezzet katan ve eğlence getiren Gelinim Mutfakta'da bir haftanın daha startı veriliyor. Her geçen gün adını daha da fazla kişiye duyuran yarışma, ilgiyle izlenmeye devam ediliyor. Türk ve dünya mutfağından birçok yemeeği ekranlara taşıyan programda puan rekabeti de nefes kesecek. Dört gelin ve dört de kayınvalidenin amansız kapışmasında kazanan da merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta 7 Aralık Pazartesi kim birinci oldu? 7 Aralık Pazartesi puan durumu haberimizde yer alıyor.


Gamze Karademir ve Güllüzar Karademir katılıyor

Yarışmanın cuma günü yayınlanan son bölümünde final heyecanı yaşanmıştı. En az puanı alan yarışmacıların veda edeceği maratonda Nurcan Çonkuroğlu ve kayınvalidesi Muazzez Çonkuroğlu elendi. Yerlerine gelecek isimler sabırsızlıkla bekleniyordu ve isimleri de açıklandı. Buna göre Gamze Karademir ve kayınvalidesi Güllüzar Karademir, rakibelerine karşı birincilik için yarışacaklar. Kendileri hakkında araştırmalar da başladı. Gamze Karademir'i tanıttığımız içerik için buraya, Güllüzar Karademir ile ilgili bilgileri verdiğimiz haber için de buraya tıklamanız yeterlidir.


Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Günün yemeği sinor

Gelinim Mutfakta'nın bugün başlayan yeni haftasındaki ilk yemeği sinor oldu. Gürcü mutfağından bir yemek olarak karşımıza çıkan bu lezzet için mutfağa girerek ellerinin hamaratlığını göstermek isteyen gelinler, gün sonunda da çeyrek altını yakalarına takmayı hedefliyor.Kıyasıya bir yarış içerisine girecek olan yarışmacılar, kayınvalideler ve Onur Büyüktopçu'dan en yüksek puanı elde etmeyi istiyor. Sinor tarifi, malzemeleri ve yapılışı için buraya tıklayabilirsiniz.


Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlayda Doğan Arslan:
Aysun Kuşatan:
Gizem Sancaktar:
Gamze Karademir:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.