Gelinim Mutfakta 7 Eylül Perşembe puanları! Kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 7 Eylül Perşembe puanları! Kim birinci oldu?
Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta, final öncesindeki son günde ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performansını sergiledikleri zorlu mücadelenin birincisi de merak konusu.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta, dört takımın amansız rekabetine devam ediyor. Pazartesiden bu yana alınan puanlar yarınla birlikte toplanacak ve ardından gözler açıklanacak birinciye çevrilecek. Ancak öncelik bugün. Gelinler hazırlayacakları yemeklerle sunucu Nursel Ergin ve kayınvalidelerin karşısına çıkacak. Her anı lezzet ve eğlence dolu programda kimin çeyrek altını kazandığı da merakla bekleniyor ve öğrenilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 7 Eylül Perşembe puanları haberimizde yer almaktadır.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Bugün birincilik için yarışacak olan gelinler arasındaki mücadelede hazırlanacka yemek kaderlerini belirleyecek. Ayrıca yarınki finalde de etkili olacak. Hem bugünkü çeyrek altını kazanmak hem de yarın bilezikleri kollarına takmak isteyen yarışmacıların aldıkları puanları ve oluşacak sıralama araştırılarak öğrenilmek üzere sorgulanıyor.

Gelinim Mutfakta'da puan durumu
Gülenay:
Canan:
Tuğba:
Melike.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.