Gelinim Mutfakta 8 Aralık 2021 Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları

Gelinim Mutfakta 8 Aralık 2021 Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları
Gelinim Mutfakta 8 Aralık Çarşamba puan durumu izleyiciler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Bir gelin ve kayınvalidenin çeyrek altın kazanacağı günde kimin zafere ulaşacağı sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Gelinim Mutfakta 8 Aralık puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta'da bugün kim birincisi oldu? İşte detaylar...

Haftnaın beş günü boyunca seyircilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da yeni bir bölüm daha ekranlardaki yerini alıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin performanslarını sergilediği zorlu maratonun yeni gününde de altın rekabeti herkesi televizyon başına kilitleyecek Kıran kırana bir rekabet izleyicileri bkeliyor. Bal kabağı mücveri ile yarışacak gelinleri Yılmaz Morgül ve kayınvalideler puanlayacak. Peki, Gelinim Mutfakta 8 Aralık puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta'da bugün kim birincisi oldu? Detaylar haberimizde.


 

GELİNİM MUTFAKTA 8 ARALIK ÇARŞAMBA PUAN DURUMU

Dün yayınlanan son bölümde Yeşim 20 puan toplayarak birinciliği elde eden isim oldu. Güzel yarışmacıyı 18 puanla takip eden Aslıhan ikinci sırada yer alırken Miyase 12 puanda kaldı. Üçüncü basamakta bulunan Miyase'yi 5 puanla Pınar takip etti ve yine son sıradan kurtulamadı.

Aslıhan: 13
Yeşim: 20
Miyase: 17
Pınar: 8


 

8 ARALIK GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.