Gelinim Mutfakta 8 Aralık Salı puan durumu! Bugün kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 8 Aralık Salı puan durumu! Bugün kim birinci oldu?
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da haftanın ikinci günü başlıyor. Dünden itibaren ekranlara gelmeye başlayan yeni haftada salı heyecanı herkesi sabırsızlandırıyor. Birbirinden iddialı gelinlerin ve kayınvalidelerin mücadelesi nefes kesecek. Peki, Gelinim Mutfakta 'da kim birinci oldu? 8 Aralık Salı puan durumu haberimizde yer alıyor. İşte detaylar... Sizler de yarışmacılar ve program hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.

İlayda Arslan Doğan, Aysun Kuşatan, Gizem Sancaktar ve Gamze Karademir arasındaki rekabet bugün de devam ediyor. Gelinler kadar kayınvalidelerin de kıyasıya yarışına sahne olan programda bugün bir takım çeyrek altın kazanarak birincilik sevinci yaşayacak. Ayrıca final etabına da avantajlı gidilmek isteniyor. Birçok kişi de şimdiden sabırsız. Alınacak puanlar merakla bekleniyor. Peki, Gelinim Mutfakta 'da kim birinci oldu? 8 Aralık Salı puan durumu haberimizde yer alıyor. Sizler de yarışmacılar ve program hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Dün neler oldu?

Yarışmanın dünkü bölümünde gelinler Gürcü mutfağına ait siron hazırladı ve hem kayınalideler hem de Onur Büyüktopçu'nun karşısına çıktı. Verilen malzemeler ve sürenin ardından başlayan heyecanın ardından da puanlar verildi ve birinci belirlendi. Dün çeyrek altın kazanan isim 21 puanla Gizem oldu. Güzel gelinin ardından 19 puanla İlayda ikinci sırayı aldı. Aysun 14 puanla üçüncü olurken yeni yarışmacı Gamze 10 puanla programa başlangıç yaptı.

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Günün yemeği etli üzümlü pilav

Gelinim Mutfakta'nın bugün başlayan yeni haftasındaki ikinci yemeği etli üzümlü pilav oldu. Osmanlı mutfağından bir yemek olarak karşımıza çıkan bu lezzet için mutfağa girerek ellerinin hamaratlığını göstermek isteyen gelinler, gün sonunda da çeyrek altını yakalarına takmayı hedefliyor.Kıyasıya bir yarış içerisine girecek olan yarışmacılar, kayınvalideler ve Onur Büyüktopçu'dan en yüksek puanı elde etmeyi istiyor. Etli üzümlü pilav tarifi, malzemeleri ve yapılışı için buraya tıklayabilirsiniz.


Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlayda Doğan Arslan:
Aysun Kuşatan:
Gizem Sancaktar:
Gamze Karademir:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.