Gelinim Mutfakta 8 Eylül Cuma puanları! Kim birinci oldu ve elendi?

Gelinim Mutfakta 8 Eylül Cuma puanları! Kim birinci oldu ve elendi?
 DAMGA Editörü
Kanal D'nin en çok sevilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta yeni bir haftaya daha veda ediyor. Birbirinden iddialı takımlar arasından biri bilezikleri takacak, diğeri ise elenecek.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkan ve her bölümüyle izleyenleri eğlendiren Gelinim Mutfakta, bir haftayı daha sonlandırıyor. Dört takımın amansız rekabetine devam ettiği zorlu programda bugün gözler alınacak puanlarda ve final etabında olacak. Herkesin hedefi adını zirveye yazdırmak ve ödüllerle birlikte hem beş günlük maratonu tamamlamak bilezikleri kollarına takmak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve elendi? 8 Eylül Cuma puanları haberimizde yer alıyor.

Muz kremalı brownie yapılacak

Bugün yayınlanacak bölümde gelinler tatlı hazırlayacak. Mutfaklarda rahatça yapılabilecek, pratik ve çok da enfes bir lezzet ile karşınıza çıkacaklar. Hafif içeriği ile herkesin sevebileceği muz kremalı brownie, bugünün birincisini belirleyecek.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Altın mücadelesi veren gelinler arasında kıran kırana çekişmenin ardından kimin birinciliği elde edeceği merak konusu. Şu anda 47 puanla ilk sırada Gülenay var. Yeni gelmesine rağmen harika bir performans gösterdi. Tuğba ise 44 puanla ikinci. Canan 38, Melike de 33 puanla son güne girdi. Birinci açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

Tuğba: 31 + 13 = 44
Melike: 22 + 11 = 33
Canan: 27 + 11 = 38
Gülenay: 28 + 19 = 47

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.