Gelinim Mutfakta 8 Haziran Perşembe puanları! Kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 8 Haziran Perşembe puanları! Kim birinci oldu?
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni gün başladı. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü günde kazanan takım merak konusu. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 8 Haziran puanları haberimizde.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta final öncesindeki son günde de televizyondaki yerini alıyor. Pazartesiden bu yana devam eden rekabette gözler yine gün sonuna çevrildi. Dört takım arasındaki rekabetin ardından alınacak puanlarla birlikte kazanacak takım merakla bekleniyor. Diğer yandan internette araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 8 Haziran puanları haberimizde yer almaktadır.


Hüzün dolu bir gün

Bugün yayınlanacak bölümde Semra Hanım'ın gözyaşları programa damga vuracak. Evladı ile yaşadığı sorunları anlatan deneyimli kayınvalidenin her sözü yürek dağladı. Özellikle Tuğba'nın ağladığı anlar dikkat çekti. Gelinler beyti kebabı ile puan savaşına girecek.


Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Adım adım sezon finaline doğru giden Gelinim Mutfakta'da bugün alınacak puanlar yarınki beş bilezik mücadelesinde etkin rol oynayacak. Güne ilk sırada 45 puanlı Miyase ilk sırada başladı. Gamze 34 puanla ikinci basamakta. Tuğba 31 puana sahip var ve üçüncü sırada. Kader'in puanı ise 23 ve final öncesinde eğer gerekli adımı atamazsa elenmeye en yakın isim. Bugünün kazanan gelini açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.