Gelinim Mutfakta 9 Aralık Çarşamba puan durumu! Bugün kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 9 Aralık Çarşamba puan durumu! Bugün kim birinci oldu?
Aysun Kuşatan çıldırdı! Nurten Kuşatan gelininin tabağına 1 verince olanlar oldu... Yayınlanan fragmanda tartışan ikili günü kaç puanla bitirecek? Kanal D'nin heyecan tufanına sahne olan programı Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Gelinler ellerinin lezzetini iyi tutturmak ve çeyrek altın almak amacında. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 9 Aralık Çarşamba puan durumu haberimizde yer alıyor. İşte detaylar... Sizler de yarışmacılar ve program hakkındaki yorumlarınızı yazab

Türkiye'nin en çok izlenen gelin ve kayınvalide yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da adım adım 600. bölüme doğru gidiliyor. Birbirinden iddialı dört takımın mücadelesinde gün sonunun nasıl geleceği de merak konusu. Cuma günü ekranlara gelecek olan hafta finali öncesinde hata yapmak istemeyen gelinler bugün tavuklu tantuni ile kayınvalidelerin karşısına çıkacak. Alınacak her puan büyük önem taşıyor ve yarışmacıların kaderini etkiliyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 9 Aralık Çarşamba puan durumu haberimizde yer alıyor. İşte detaylar... Sizler de yarışmacılar ve program hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Dün neler oldu?

Yarışmanın dünkü bölümünde gelinler etli üzümlü pilav hazırladı ve ardından puanlar verildi. Çeyrek altını kazanan isim Aysun oldu. Çok küçük farklarla belirlenen ödül sahibini 21 puanla kazandı. İkinci sırada Gizem yer aldı. 20 puanla günü tamamlayan güzel yarışmacıyı 19 puanla İlayda takip etti. Son sırada ise Gamze vardı. Eğer Gamze bugün de aynı formu sürdürürse yarışmadaki kariyeri cuma günü bitebiir. Zira toplamda 19 puanda ve en yakın rakibi kendisinden 16 puan önde.


 

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Günün yemeği tavuklu tantuni

Gelinim Mutfakta'nın bugün başlayan yeni haftasındaki üçüncü yemeği etli üzümlü pilav oldu. Öğrenci mutfağından bir yemek olarak karşımıza çıkan bu lezzet için mutfağa girerek ellerinin hamaratlığını göstermek isteyen gelinler, gün sonunda da çeyrek altını yakalarına takmayı hedefliyor. Kıyasıya bir yarış içerisine girecek olan yarışmacılar, kayınvalideler ve Onur Büyüktopçu'dan en yüksek puanı elde etmeyi istiyor. Tavuklu tantuni tarifi, malzemeleri ve yapılışı için bu sayfada yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlayda Doğan Arslan:
Aysun Kuşatan:
Gizem Sancaktar:
Gamze Karademir:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.