Gelinim Mutfakta 9 Kasım Pazartesi birincisi kim? Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 9 Kasım Pazartesi birincisi kim? Puan Durumu
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelere bir yesnisinin daha katılacağı günde alınacak puanlar ve haftaya başlangıç büyük önem taşıyor. Peki, Gelinim Mutfakta 9 Kasım Pazartesi birincisi kim? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en lezzetli ve eğlenceli yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da bugün yeni haftanın startı veriliyor. Cuma günü sona eren geçen haftada Ezgi Eser ve kayınvalidesi elenmişti. Bugün ise yerlerine Esra Özekin ve kayınvalidesi Hatice Özekin geliyor. Rakibelerine karşı mücadele verecek olan ikilinin performası şimdiden merak konusu. Diğer gelin ve kaynanalar da yine kendilerine verilen süre ve malzemelerle birlikte en yüksek puanı almaya çalışacak. Peki, Gelinim Mutfakta 9 Kasım Pazartesi birincisi kim? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.


Esra Özekin ve Hatice Özekin katılıyor

Gelinim Mutfakta'nın cuma günü yayınlanan hafta finalinde veda eden isimler Ezgi Eser ve kayınvalidesi. Pazartesi günü ekranlara gelecek olan bölümün fragmanı cuma yayınlanan final sonrasında paylaşılmıştı. Yer alan görüntülere göre zorlu maratonda yer alacak gelin ve kayınvalide açıklandı. Bugünden itibaren birincilik mücadelesi verecek olan yeni ekibin hedefi çeyrek altın ve bilezik. Esra Özekin'i tanıttığımız haber için buraya, kayınvalidesi Hatice Özekin için hazırladığımız haber için ise buraya tıklayabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?

Günün yemeği belibağlı

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Bugün haftanın ilk gününde gelinler belibağlı yapacak. Diyarbakır yemeği olarak sofralarımızda yer bulan soğan dolması için ev hanımları da yapmak için araştırmalarda bulunacak. Belibağlı tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili bilgileri buraya tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftaya moralli başlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlayda Doğan Arslan:
Aysun Kuşatan:
Gizem Sancaktar:
Esra Özekin:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.