Gelinim Mutfakta Aslıhan kimdir, hakkındaki bilgiler ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Aslıhan kimdir, hakkındaki bilgiler ve Instagram hesabı
Kanal D'nin ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başlıyor. Gelin ve kayınvalidelerin çekişmeli mücadelesine olan zorlu programda bugünden itibaren yarışacak yarışmacılar belli oldu. Daha önce de programa katılan isimlerden Aslıhan Kaya Yiğit ve Nuray Yiğit yeniden çeyrek altın ve beş bilezik için rekabete dahil olacak. Peki, Gelinim Mutfakta Aslıhan Kaya Yiğit kimdir, hakkındaki bilgiler ve Instagram hesabı haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yüzlerce bölümdür ekranlardaki yerini almaya devam eden Gelinim Mutfakta'da 4. sezon heyecanı yaşanıyor. Nursel Ergin'in sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkacak programda yine yemek kokuları yükselecek, eğlence bitmeyecek ve gerilim eksik olmayacak. Ellerinin marifetlerini göstermek ve altınları alabilmek adına ocağının başına geçecek isimlerden biri de Aslıhan Kaya Yiğit olarak açıklandı. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. Gelinim Mutfakta Aslıhan Kaya Yiğit kimdir, hakkındaki bilgiler, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


 

Gelinim Mutfakta Aslıhan Kaya Yiğit kimdir?

Bu sezonun yeni yarışmacılarından biri olan Aslıhan Kaya Yiğit evlidir. Baturalp adından bir oğlu vardır. Profilinde yayınladığı fragman videosu ile programda yarışacağını duyurdu. Elde edeceği puanlarla rakiplerine üstünlük kurmak ve kayınvalidesiyle birlikte altınların sahibi olmak istiyor. Instagram hesabı @aslihankyya'dır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.