Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve fotoğrafları
Kanal D'nin lezzet yarışması Gelinim Mutfakta'nın yeni haftası bugün başlıyor. Bugün ekranlara gelecek olan bölümde geride kalan hafta elenen Ümran Tunca ve kayınvalidesinin yerine gelecek isimler açıklanacak. Fragmanda Gelin Aysun Kuşatan'ın hünerlerini sergileyeceği açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Onur Büyüktopçu'nunun sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir hafta daha izleyicilerle buluşuyor. Bilindiği üzere cuma günü gerçekleşen hafta finalinde yarışmacılar kıyasıya bir mücadeleye girmiş ve elenen isim Ümran Tunca olmuştu. Kayınvalidesi ile birlikte program veda eden güzel yarışmacının ardından bir gelin daha adından söz ettirmeye ve gün sonlarında çeyrek altın, hafta finalinde de beş altın bilezik mücadelesi vermeye gelecek. O isim ise Aysun Kuşatan oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Aysun Kuşatan kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Aysun kimdir?

Bugünden itibaren mutfakta hünerlerini göstererek rakibelerini geçmeye çalışacak olan Aysun Kuşatan 24 yaşındadır. Genç yarışmacı aslen Sakaryalıdır. Üniversite öğrencisidir. 5 yıllık evlidir ve 4 yaşında bir erkek çocuğu sahibidir. İstanbul Pendik'ten yarışmaya katılıyor. Kendisini pratik, çözümcü ve hırslı olarak tanımlıyor. Yarışmada kayınvalidesi ile birlikte altınları toplamaya geliyor. Daha önce Zuhal Topal'la Sofrada programına da katılarak kamera önü deneyimi yaşadı.
 


Gelinim Mutfakta Aysun Instagram hesabı

Yarışmaın yeni gelini olan Aysun Kuşatan'ın kendisine ait ve aktif bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Bugünden itibaren adını daha da fazla kişiye duyurması ve takipçilerinin artması beklenmektedir. Siz de @aysunkusatan hesabından kendisini takip edebilirsiniz.


Aysun Kuşatan

Aysun Kuşatan

Aysun Kuşatan

Aysun Kuşatan

Aysun Kuşatan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum