Gelinim Mutfakta Birgül Diktepe kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Birgül Diktepe kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin öğle kuşağında en çok izlenen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha başlıyor. Dört gelinin amansız rekabetine ortak olan dört kaynanadan biri olarak odada oturan Beyhan Öksüz, Yeşim ile birlikte elenmişti. Kendisinin yerine Birgül Diktepe gelecek. Peki, Gelinim Mutfakta Birgül Diktepe kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da yeni  bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı dört gelin ve kayınvalidenin amansız rekabetine sahne olan zorlu maratona yeni isimelr katılacak. Buna göre Birgül, gelini Derya Sude ile birlikte altınları kazanmak için kolları sıvayacak. Peki, Gelinim Mutfakta Birgül Diktepe (1061. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Gelinim Mutfakta Birgül Diktepe kimdir?

Bu hafta Derya ile beraber stüdyoya gelen ve altın mücadelesine olan Birgül Diktepe, ilk gördüğünde gelininin zayıflığı sebebiyle onu istemediğini, Türkiye ortalaması olarak belirlendiğini iddia ettiği 66.9'un üstüne çıkması halinde kabul edeceğini söylediğini anlattı. 50 yaşında olan Birgül Diktepe aslen Sivaslı. Lise mezunu ve ev hanımı. 35 yıllık evli. 3 çocuk annesi. Instagram hesabı @birguldiktepe18'dir.


derya-diktepe-gelinim-mutfakta

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.