Gelinim Mutfakta'da 23 Ekim Cuma kim elendi? Gelinim Mutfakta güncel puan durumu

Gelinim Mutfakta'da 23 Ekim Cuma kim elendi? Gelinim Mutfakta güncel puan durumu
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'nın beşinci gününe gelindi. Bir haftanın daha sonunda gelinler tatlılarını yapacak ve ardından kayınvaliderle birlikte Onur Büyüktopçu da puanlarını vererek zorlu maratona noktayı koyacak. Oluşacak sıralamaya göre bir kişi hayallerine veda edecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da 23 Ekim Cuma kim elendi? Gelinim Mutfakta güncel puan durumu haberimizde yer alıyor.

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla yeni sezonda izleyicilerinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da beş altın bilezik mücadelesinin son günü nefes kesiyor. Birinci kadar yarışmadan gidecek gelin ve kayınvalide de merak edilerek öğrenmek isteniyor. Bu sebeple de binlerce kişi tarafından sorgulanıyor. Bugün muzlu Alman pastası yapacak olan yarışmacılar kayınvalideler ve Onur Büyüktopçu'dan alacakları puanların ardından oluşacak puan sıralamasına göre yarışmadaki kaderlerini berlirleyecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da 23 Ekim Cuma kim elendi? Gelinim Mutfakta güncel puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta'nın dün yayınlanan 559. bölümünde gelinler sebzeli kese böreği yaptı. Lezzetli bir tatla ile kayınvalidelerin karşısına çıkan yarışmacıların puanları da belli oldu. Hafta boyunca istenen seviyelere çıkamayan Aysun 20 puanla birinciliği elde etti. Zeynep 15 puanla ikinci sırada yer alırken İlayda 12 puanla üçüncü oldu. Didem ise 11 puanla günü sonuncu tamamladı. Toplamda ise Zeynep 74 puanla ilk sırada. İlayda 68 ile ikinci. İki isim arasında bugün büyük bir rekabet yaşanacak. Eleme potasında ise 51 puanla Aysun ile 48 puanla Didem yer alıyor. Kimin gidip kimin kalacağı da büyük bir ilgiyle izlenecek.


İlayda  : 56 + 12 = 68
Zeynep : 59 + 15 = 74
Aysun  : 31 + 20 = 51
Didem : 37 + 11 = 48


 

Gelinim Mutfakta Didem Nergiz


Gelinim Mutfakta Didem Nergiz kimdir

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların aldıkları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı moralli sonlandırmak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak. Elenen yarışmacı da bu sırada belirlenmiş olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.