Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? 16 Ekim Cuma Puan Durumu

Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? 16 Ekim Cuma Puan Durumu
Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümü ile karşınızdayız. Bugün alınacak puanlara göre bir yarışmacı programa veda edecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? 16 Ekim Cuma Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Kanal D'de yayınlanan bölümleri ile ekranlara lezzet ve renk katan Gelinim Mutfakta'da bir hafta daha tamamlanıyor. Birbirinden iddialı gelinlerin ve kayınvalidelerin mücadelesinde gözler artık puan tablosunun son haline çevrildi. Büyük bir heyecana sahne olacak final bölümünde en az puan alan yarışmacı bugün hayallerine veda edecek.  Peki, Gelinim Mutfakta 16 Ekim Cuma kim elendi? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Birbirinden iddialı gelinlerin mücadelesinde son puan durumu merak konusu. Gelinim Mutfakta'da bugün final günü ve artık gözler sıralamada. Avantajlı olmak isteyen dört gelin arasındaki rekabette ilk sırayı 61 puanla İkayda ve Aysun paylaşıyor. İkinci basamakta ise 60 puanlı Zeynep var. Nurcan ise 58 puanla rakiplerinden geride ancak birincilik için büyük bir iddiası var.


*************************
İlayda   : 46 + 15 = 61
Zeynep  48 + 12 = 60

Aysun   : 44 + 17 = 61
Nurcan : 42 + 16 = 58
*************************



 

Gelinim Mutfakta kim elendi?

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en düşük sıralamayı elde edip hafta sonunda elenen yarışmacı merak ediliyor. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra elenen isim haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.