Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 10 Mayıs 2022 Salı puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 10 Mayıs 2022 Salı puanları
Kanal D'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı dört takımın amansız yarışına sahne olan zorlu maratonun yenisi yine nefes kesecek. Alınacak her puanın büyük önem taşıdığı programda gözler gün sonuna çevrildi ve herkes oluşacak sıralamayı merakla bekliyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 10 Mayıs 2022 Salı puanları haberimizde.

Bugün yeni yarışmacısı Edanur ile birlikte yeni haftaya bayramla merhaba diyecek olan Gelinim Mutfakta'da heyecan sürüyor. Beş gün boyunca devam edecek zorlu maratonun ilk gününde izleyiciler yine ekran başına kilitlenecek. Her anında çekişme yaşanacak lezzet savaşında alınacak puanlar da merak konusu. Takımlar haftanın ikinci günde de iyi yemekler yapabilmek, psikolojik olarak avantaj sağlamak ve diğer yandan da beş bileziğe ulaşabilmek adına ilk adımı atmak amacında. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 10 Mayıs 2022 Salı puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 


Gelinim Mutfakta puan durumu

Dün yayınlanan haftanın ilk bölümü kıran klırana bir mücadeleye sahne oldu. Yarışmaya katılan Edanur 14 puanla iyi bir başlangıç yaparken ilk sırayı  18 puanlı Miyase aldı. Damla 16 puanla ikinci oldu. Senanur ise 13 puanla son basamakta kendine yer buldu.

Miyase: 18 +
Damla: 16 +
Senanur: 13 +
Edanur: 14 +


 

10 Mayıs 2022 Salı Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.