Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 11 Mayıs 2022 Çarşamba puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 11 Mayıs 2022 Çarşamba puanları
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni gün başlıyor. Hafta ortasında dört takımın amansız yarışına sahne olacak zorlu rekabette yine puan mücadelesi nefes kesecek. Herkes kendisine verilen sürede pideli Arnavut paça hazırlayarak çeyrek altını yakasına takmaya çalışacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 11 Mayıs 2022 Çarşamba puanları haberimizde yer almaktadır.

Kanal D ekranlarının 1000 bölüme doğru giden yayın hayatında altın kazandırmaya devam eden yarışması Gelinim Mutfakta'da heyecan sürüyor. Beş gün boyunca televizyonda yer alan zorlu maratonun ilk gününde izleyiciler yine ekran başına kilitlenecek. Her anında çekişme yaşanacak lezzet savaşında alınacak puanlar da merak konusu. Takımlar haftanın üçüncü gününde de iyi yemekler yapabilmek, psikolojik olarak avantaj sağlamak ve diğer yandan da beş bileziğe ulaşabilmek adına elinden gelenin en iyisini ortaya koymak amacında. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 11 Mayıs 2022 Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 


Gelinim Mutfakta puan durumu

Dün yayınlanan haftanın ikinci bölümü kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. İlk sırada 16 puanlı iki yarışmacı vardı. Miyase ve Senanur puan eşitliği sonrasında kura çekimi ile altın kazanan isim belli oldu. Güzel yarışmacı Miyase günü zaferle kapattı. İkinci sırada ise 15 puanlı Damla vardı. Edanur ise 7 puanla sonuncu oldu.

Miyase: 18 + + 16
Damla: 16 + 15
Senanur: 13 + 16
Edanur: 14 + 7


 

11 Mayıs 2022 Çarşamba Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.