Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 12 Mayıs 2022 Perşembe puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 12 Mayıs 2022 Perşembe puanları
Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni gün heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı dört takımın amansız yarışına sahne olan zorlu rekabette final öncesinde herkesin tek hedefi adını zirveye yazdırarak beş altın bileziğe bir adım daha yaklaşmak. İzleyiciler de bu önemli bölüme tanıklık etmek üzere araştırmalarda bulunuyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 12 Mayıs 2022 Perşembe puanları haberimizde yer almaktadır.

Kanal D ekranlarının 1000 bölüme doğru giden yayın hayatında altın kazandırmaya devam eden yarışması Gelinim Mutfakta'da heyecan sürüyor. Beş gün boyunca televizyonda yer alan zorlu maratonun yeni bölümünde izleyiciler yine ekran başına kilitlenecek. Her anında çekişme yaşanacak lezzet savaşında alınacak puanlar da merak konusu. Takımlar haftanın üçüncü gününde de iyi yemekler yapabilmek, psikolojik olarak avantaj sağlamak ve diğer yandan da beş bileziğe ulaşabilmek adına elinden gelenin en iyisini ortaya koymak amacında. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 12 Mayıs 2022 Perşembe puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 


Gelinim Mutfakta puan durumu

Dün yayınlanan haftanın üçüncü bölümü kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Birinciliği elde eden Damla 19 puanla çeyrek altını yakasına taktı. İkinci basamakta ise 15 puanlı Edanur vardı. Güzel gelini 12 puanla Senanur takip etti. Miyase de 6 puanla sonuncu olabildi. Toplamda ise elenme potasına yerleşti.

Miyase: 34 + 6 = 40
Damla: 31 + 19 = 50
Senanur : 29 + 12 = 41
Edanur: 21 + 15 = 36


 

12 Mayıs 2022 Perşembe Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.