Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 14 Haziran 2022 Salı puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 14 Haziran 2022 Salı puanları
Kanal D ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha devam ediyor. Bugün ikinci gün ve gelinler közlenmiş sebze çorbasıyla altın mücadelesi verecek. Altın finalin sürdüğü çetin mücadelede gözler gün sonuna çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 14 Haziran 2022 Salı puanları haberimizde.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?  Nursel Ergin'in sunumuyla 1000 bölüme doğru giden programda bugün de yine dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesi nefes kesecek. Seyirciler de ekran başına kilitlenecek. Herkesin gözü gün sonunda elde edilecek puanlarda ve oluşacak sıralamada. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 14 Haziran 2022 Salı puanları haberimizde.

Gelinim Mutfakta puan durumu

Dün geride kalan ilk günde Damla fırtınası esti. 21 puan alan güzel yarışmacının ardından Yeşim 19 puanla ikinci sırayı aldı. Üçüncü basamakta Hasret vardı. 10 puan alan genç gelinin ardından 5 puanla Aslıhan büyük bir hayal kırıklığı yaşatarak haftaya sonunculukla başladı. En fazla çeyrek altın kazanan ismin bilezikleri koluna takacağı programda herkes bugün de en iyisini yapmak istiyor.

*************************
Yeşim: 
Damla: 
Aslıhan: 
Hasret: 

*************************


 

14 Haziran 2022 Salı Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.