Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 19 Mayıs 2022 Perşembe puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 19 Mayıs 2022 Perşembe puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı dört takımın amansız rekabetine tanıklık edilen zorlu maratonda yer alan 8 yarışmacının amansız yarışında final öncesindeki son gün. Artık herkes alacağı puanlarla birlikte beş bileziğe bir adım daha yaklaşmak ve psikolojik üstünlüğü ele almak istiyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 19 Mayıs 2022 Perşembe puanları haberimizde.

Nursel Ergin'in sunumuyla 1000 bölüme doğru giden Gelinim Mutfakta'da sıra dörüdncü güne geldi. Bugün de gelinler kendilerine tanınan süreyi en verimli şekilde değerlendirmek istiyor. Beş gün boyunca devam eden zorlu maratonun dördüncü bölümünde izleyiciler yine ekran başına kilitlenecek. Her anında çekişme yaşanacak lezzet savaşında alınacak puanlar da merak konusu. Takımlar bugün de puanları toplamak, psikolojik olarak avantaj sağlamak ve diğer yandan da beş bileziğe ulaşabilmek adına adımı atmak amacında. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 19 Mayıs 2022 Perşembe puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta 19 Mayıs Perşembe puanları

Dün yayınlanan haftanın üçüncü bölümünde Senanur çeyrek altını kazanan gelindi. Başarılı yarışmacı 23 puan alarak neredeyse kusursuz performans sergileyen Senanur'un ardından gelen isim  Aslıhan'dı. 13 puan toplayan güzel yarışmacının ardından 1 puanlı Damla ve 10 puanlı Edanur geldi. Edanur topladığı 18 puanla rakiplerinin çok gerisinden. Kendisine en yakın isim Aslıhan ve onun da 36 puanı var. 
 

Damla : 40 + 11 = 51
Senanur : 36 + 23 = 59
Edanur : 8 + 10 = 18
Aslıhan : 23 + 13 = 36


 

18 Mayıs 2022 Çarşamba Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.