Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 2 Haziran 2022 Perşembe puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 2 Haziran 2022 Perşembe puanları
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da final öncesindeki son bölüm ekranlardaki yerini aldı. Dört gelinin kayınvalideleriyle birlikte girdikleri mücadelede artık adım adım sona geliniyor ve herkes dikkatli adım atmak istiyor. Çıtır tavuk ve mantar salata ile yarışılacak zorlu maratonun son gününe girilirken herkesin hedefi zirvede yer alabilmek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 2 Haziran 2022 Perşembe puanları haberimizde.

Bugün yeni yarışmacısı Selma Yelten ile birlikte yeni güne merhaba diyecek olan Gelinim Mutfakta'da heyecan sürüyor. Beş gün boyunca devam eden zorlu maratonun yeni gününde izleyiciler yine ekran başına kilitlenecek. Her anında çekişme yaşanacak lezzet savaşında alınacak puanlar da merak konusu. Takımlar haftayı iyi şekilde sürdürmek, psikolojik olarak avantaj sağlamak ve diğer yandan da beş bileziğe ulaşabilmek adına yeni adımı atmak amacında. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 2 Haziran 2022 Perşembe puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta puan durumu

Geçtiğimiz haftalarda vasat bir performans ortaya koyan Senanur, kaynanası ile yaşadığı sorunlardan dolayı oldukça demoralize oldu. Senanur kaynanası ile arasında ki sorunları çözüp,  altın finale kalmak istiyor. 2 Haziran Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? Bugün Nursel Ergin kaç puan verdi? Kaynanalar gelinlere nasıl puanlar verdi? 2 Haziran 2022 Perşembe çeyrek altını kim aldı? Damla bugün kaç puan aldı? Perşembe günün en yüksek puanını kim aldı? İşte merak edilen tüm bu soruların cevapları aşağıda.

Alınan puanların toplamına bakıldığında Damla 51 puanla ilk sırada. Dün her ne kadar üçüncü olsa da zirvedeki yerini korudu. Aslıhan 14 puanla birinci oldu ve 41'e yükseldi. Lider Damla ile arasındaki farkı 10'a indirdi. Senanur 10 puanla 30'a yükseldi. En yakınındaki isim ise Emel'di. Güzel gelinin şu na 29 puanı var ve ikili arasında pota mücadelesi yaşanacağı görülüyor.
 

Damla: 39 + 12 = 51
Senanur : 19 + 11 = 30
Aslıhan: 27 + 14 = 41
Emel: 16 + 13 = 29


 

2 Haziran 2022 Perşembe Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.