Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 9 Mayıs 2022 Pazartesi puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 9 Mayıs 2022 Pazartesi puanları
Kanal D'nin sevilen yarışmalarından Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başlıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin amansız rekabetine sahne olacak zorlu mücadelede bugün yine çeyrek altın için kollar sıvanacak. Nursel Ergin'in sunuculuğunu üstlendiği programda binlerce kişi oluşacak puan durumunu merak ederek araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 9 Mayıs 2022 Pazartesi puanları haberimizde.

Bugün yeni yarışmacısı Edanur ile birlikte yeni haftaya bayramla merhaba diyecek olan Gelinim Mutfakta'da heyecan sürüyor. Beş gün boyunca devam edecek zorlu maratonun ilk gününde izleyiciler yine ekran başına kilitlenecek. Her anında çekişme yaşanacak lezzet savaşında alınacak puanlar da merak konusu. Takımlar haftaya iyi bir başlangıç yapabilmek, psikolojik olarak avantaj sağlamak ve diğer yandan da beş bileziğe ulaşabilmek adına ilk adımı atmak amacında. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 9 Mayıs 2022 Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 


Gelinim Mutfakta puan durumu

Öğle saatlerinde izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da çekişmeli bir gün geride kaldı. Önce Nursel Ergin ardından da kayınvalideler puanlarını verdi. Puanlara göre sıralamalar belli oldu. 9 Mayıs 2022 Pazartesi Gelinim Mutfakta puan durumu aşağıda yer alıyor. Gözler özellikle Edanur'da olacak çünkü ilk gün her zaman nasıl bir yolculuk olacağını az çok belli ediyor.

Miyase
Damla
Edanur
Senanur


 

9 Mayıs 2022 Pazartesi Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.