Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 14 Nisan 2022 Perşembe puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 14 Nisan 2022 Perşembe puanları
Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Dört takımın amansız rekabetine sahne olan programın hafta finali öncesindeki son bölümde elde edilecek sıralamalar yarın için büyük önem taşıyor. Herkes son güne ilk sırada girmenin hesaplarını yaparken moral olarak da rakiplerine üstünlük kurmak amacında. Yarışmayı izleyenler ise oluşacak sıralamayı merak ederek araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 14 Nisan 2022 Perşembe

Sunuculuğunu Nursel Ergin'İn üstlendiği ve dört takımın kıyasıya rekabetine sahne olan Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın dördüncü günü ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı takımların gün boyunca kendilerine verilen sürede birincilik için yarıştıkları zorlu maratonun üçüncü gününde yine nefesler tutulacak. Bugünden itibaren girişilecek mutfaklarda yapılcak yemekler ve kayınvalide odasındaki tartışmalar sonrası alınacak puanlar merak konusu. Nar-ı sütlü aş ile birlikte altınların sahibinin kim olacağı da sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 14 Nisan 2022 Perşembe puanları haberimizde.


 

Gelinim Mutfakta 14 Nisan 2022 Perşembe puan durumu

Dün yayınlanan haftanın üçüncü bölümünde Gelinim Mutfakta'nın çeyrek altın kazananı yeni yarışmacı Bahar oldu. Güzel yarışmacı katıldığı ilk günde rakiplerine meydan okudu ve stüdyodan zaferle ayrılmasını bildi. İkinci basamakta ise Miyase vardı. 18 puan toplayan Miyase'den sonra Damla üçüncü basamakta kendine yer buldu. Yeşim ise hayal kırıklığı yaratarak sadece 3 puan toplayabildi ve son sırada kaldı.

Bahar: 
Yeşim:
Miyase: 
Damla: 


14 Nisan Perşembe Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.