Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 20 Nisan 2022 Çarşamba puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 20 Nisan 2022 Çarşamba puanları
Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'da hafta ortası heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı dört takımın amansız rekabetine sahne olacak zorlu günde yine lezzetli yemekler kayınvalideler ve Nursel Ergin'in karşısına çıkarılacak. Ardından da puanlara göre sıralamalar belirlenecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 20 Nisan 2022 Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da yeni bir bölüm daha ekranlardaki yerini alıyor. Gelinlerin püreli tepsi kebabı ile yarışacağı, kayınvalidelerin ve güzel sunucunun puanlayacağı lezzetlerin ardından günün tablosu belirlenecek. Oluşacak sıralamaya göre bir gelin çeyrek altının sahibi olacak ve yakasına takacak. Lezzet savaşına sahne olacak programda herkesin hedefi yeni günü zaferle kapatmak ve bileziklere bir adım daha yaklaşmak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 20 Nisan 2022 Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta 20 Nisan 2022 Çarşamba puan durumu

Dün yayınlanan haftanın ikinci gününde kıyasıya bir yarış vardı ve 3 isim birinciliğe yakındı. Miyase'nin 16 puan topladığı günde birinciliği Damla ve Semanut 17 puanla paylaştı. Ancak çeyrek altını kazanacak isim kura bile belirlendi. Kaseden ismi çıkan yarışmacı Semanur oldu. Güzel yarışmacı toplam puanlarda da zirveye oturdu. Bahar ise 11 puan alabildi.

Miyase: 32
Damla: 31
Bahar: 24
Semanur: 33


20 Nisan Çarşamba Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.