Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 26 Nisan 2022 Salı puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 26 Nisan 2022 Salı puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha ekranlara geliyor. Dört takımın hafta başından bu yana süren amansız rekabetinde gözler yeni bölüme çevrildi. Her anı lezzet savaşına sahne olan zorlu maratonda bugün gelinler zülbiye hazırlayacak. ardından Nursel Ergin ve kayınvalideler puanlayacak. Gün sonunda ise bir takım ç.eyrek altının sahibi olacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 26 Nisan 2022 Salı puanları haberimizd

Kanal D ekranlarının sevilerke seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta bol bol altın kazandırıyor. Gelin ve kayınvalidelerin amansız rekabetine sahne olan zorlu yarışta bugün de izleyiciler rekabete tanıklık edecek. Nursel Ergin'in sunumuyla televizyondaki yerini alacak yarışmada zülbiye hazırlanacak. Ardından önce Nursel Ergin sonrasında ise kayınvalideler puanlarını verecek. Bir takımın çeyrek altını kaznacağı programda hangisinin galip geleceği merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 26 Nisan 2022 Salı puanları haberimizde.

Gelinim Mutfakta 26 Nisan 2022 Salı puan durumu

90 dakikalık süre boyunca yemeklerini hazırlayarak kayınvalidelerin karşısına çıkan gelinlerin elde ettiği puanlarla kıran kırana bir haftanın başlangıcı yapıldı. Aynı kadrosuyla devam eden yarışmanın ilk günkü birincisi Damla oldu. Güzel yarışmacı topladığı 21 puanla birlikte çeyrek altını yakasına takarak günü mutlu sonla tamamladı. Ardından Senanur 15 puan alarak ikinci sırayı aldı. Bahar 13 puanla üçüncü olurken son sırada 7 puanlı Miyase vardı.
 

*************************

Miyase: 
Damla: 
Bahar: 
Senanur:

*************************


26 Nisan Salı Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.