Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 27 Nisan 2022 Çarşamba puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 27 Nisan 2022 Çarşamba puanları
Kanal D'nin ilgiyle seyredilen ve her anında lezzet kokan Gelinim Mutfakta'da yeni hafta tüm hızı ile sürüyor. Dört takımda yer alan gelin ve kayınvalidenin amansız rekabetine sahne olan zorlu maratonda bugün de izleyiciler ekran başına kilitlenecek. Gün sonunda ise alınacak puanlara göre oluşacak sıralama çeyrek altının sahibini belirleyecek.

Haftanın beş günü boyunca izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da kıyasıya mücadele sürüyor. İlk iki günün ardından bugün de elde edilecek puanlar merak konusu. Dört gelinin 90 dakika boyunca sergileyecekleri performans gün sonunda puanlanacak. Ardından da puanlar verilecek. Kayınvalidelerin günün sıralamasını belirleyeceği günde herkes altını kazanarak beş bileziğe yaklaşmak amacında. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 27 Nisan 2022 Çarşamba puanları haberimizde.

Gelinim Mutfakta 27 Nisan 2022 Çarşamba puan durumu

27 Nisan Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? sorusunun yanıtı da merak konusu olarak günün en çok arananları arasında yerini aldı. Programı izleyemyenler, kaçıranlar ya da yeniden seyretmek isteyenler son durumu öğrenmek adına internette arama yapılıyor. Nursel Ergin'in sunduğu yarışmanın son bölümünde dün en yüksek puanı Senanur aldı. 21 puanla günü tamamlayan güzel yarışmacıyı 16 puanla Miyase takip etti. Bahar ise 13 puanla üçüncü oldu. Damla 11 puanla son sıradan kurtulamadı.
 

*************************

Miyase: 
Damla: 
Bahar: 
Senanur:

*************************


27 Nisan Çarşamba Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.