Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 28 Nisan 2022 Perşembe puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 28 Nisan 2022 Perşembe puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Haftanın dördüncü gününe final öncesi izleyicilerin karşısına çıkacak olan programda bugün de rekabet had safhada yaşanacak. Her anı lezzet savaşına dönüşecek yarışın galibinin kim olacağı da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 28 Nisan 2022 Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

Haftanın beş günü boyunca izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da kıyasıya mücadele sürüyor. İlk üç günün ardından bugün de elde edilecek puanlar merak konusu. Dört gelinin 90 dakika boyunca sergileyecekleri performans gün sonunda puanlanacak. Ardından da puanlar verilecek. Kayınvalidelerin günün sıralamasını belirleyeceği günde herkes altını kazanarak beş bileziğe yaklaşmak amacında. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 28 Nisan 2022 Perşembe puanları haberimizde.

Gelinim Mutfakta 28 Nisan 2022 Perşembe puan durumu

29 Nisan Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? sorusu günün en çok arananları arasında bulunuyor. Üçüncü bölümde zirveyi alan isim Bahar oldu. Güzel yarışmacı geriden takip ettiği yarışta bir nebze olsun yukarıya yaklaştı ve altınla da moral kazandı. Kendisini13 puanla Damla takip etti. Miyase ise 12 puanla üçüncü oldu. Senanur da 10 puanla sonuncu oldu ancak 46 puanla birinci sıradaki yerini kaptırmadı.
 

*************************

Miyase: 
Damla: 
Bahar: 
Senanur:

*************************


28 Nisan Perşembe Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.