Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 5 Nisan 2022 Salı puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 5 Nisan 2022 Salı puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta'da haftanın ikinci günü başlıyor. Birbirinden iddialı dört takımın amansız rekabetine sahne olacak zorlu rekabetten kimin galip ayrılacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 5 Nisan 2022 Salı puanları haberimizde yer almaktadır.

Sunuculuğunu Nursel Ergin'İn üstlendiği ve dört takımın kıyasıya rekabetine sahne olan Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın ikinci günü ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı takımların gün boyunca kendilerine verilen sürede birincilik için yarıştıkları zorlu maratonun ikinci gününde yine nefesler tutulacak. Bugün mutfaklarda yapılcak yemekler ve kayınvalide odasındaki tartışmalar sonrası alınacak puanlar merak konusu. Haşhaşlı meyveli kakaolu muhallebi ile birlikte altınların sahibinin kim olacağı da sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 5 Nisan 2022 Perşembe puanları haberimizde.


 

Gelinim Mutfakta 5 Nisan 2022 Salı puan durumu

Dün yayınlanan haftanın ilk gününde Miyase kusursuza yakın bir performansla birinciliği elde etti. 22 puan toplayan güzel gelin çeyrek altını kazanma başarısı gösterdi. İkinci basamakta 18 puan alan Yeşim vardı. Başarısız haftanın ardından ikinci sırada ilk günü bitirmesi kendisine moral oldu. 14 puanlı Öykü 3. sıradaydı. Damla ise 9 puanla sonuncu oldu.

Öykü: 
Yeşim:
Miyase: 
Damla: 


5 Nisan Salı Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.