Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 6 Nisan 2022 Çarşamba puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 6 Nisan 2022 Çarşamba puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın üçüncü günü başladı. Etli fajita hazırlayacak gelinlerin kayınvalideler ve Nursel Ergin tarafından puanlanacağı zorlu rekabetin sonunda bir takım çeyrek altını yakasına takarak günü karlı kapatacak. Bunun için her takım elinden geleni yapacak. Seyircilerinde büyük bir ilgi ile izleyeceği amansız mücadelede elde edilecek sıralama merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 6 Nis

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen programlarından biri olarak yeni güne başlayan Gelinim Mutfakta'da haftanın üçüncü bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Bin bölüme doğru giden yayın hayatında yüzlerce çeyrek altın ve bilezik hediye edilen yarışmada bugün dört gelin etli fajita hazırlayacak. Kayınvalideler ve Nursel Ergin de puanlarını vererek günün tablosunu ortaya çıkaracak. Elde edilecek sıralamalara göre bir takım çeyrek altının sahibi olacak. Seyircilerin de hem yemek hem de rekabet heyecanını yaşamak üzere ekran başına kilitleneceği günde kazanacak gelin merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 6 Nisan 2022 Çarşamba puanları haberimizde.


 

Gelinim Mutfakta 6 Nisan 2022 Çarşamba puan durumu

Dün yayınlanan haftanın ikinci günü de nefes kesti. Puanlar birbirlerine yakındı. Her ne kadar yüksek bir puan alınamasa da farklar çok azdı. Günü 15 puanla birinci bitiren Öykü çeyrek altını yakasına taktı. İkinci sırada 13 puanlı Yeşim vardı. Kendisini 10 puanlı Miyase takip etti. Damla bir kez daha sonuncu oldu. Güzel yarışmacı sadece 7 puan alabildi. 

Öykü: 
Yeşim:
Miyase: 
Damla: 


6 Nisan Çarşamba Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.