Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta 15 Nisan 2022 Cuma puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta 15 Nisan 2022 Cuma puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın sonuna gelindi. Beş gün boyunca performanslarıyla izleyicilerin karşısına çıkan dört takımdan bugün biri elenecek diğeri ise birincilikle beş bileziğin sahibi olarak stüdyodan ayrılarak yeni haftaya merhaba diyecek. İzleyicilerin gözü de elde edilecek puanlarda. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta 15 Nisan 2022 Cuma puanları haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Sunuculuğunu Nursel Ergin'İn üstlendiği ve dört takımın kıyasıya rekabetine sahne olan Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın final günü ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı takımların gün boyunca kendilerine verilen sürede birincilik için yarıştıkları zorlu maratonun son bölümünde yine nefesler tutulacak. Bugünden itibaren girişilecek mutfaklarda yapılcak tatlılar ve kayınvalide odasındaki tartışmalar sonrası alınacak puanlar merak konusu. Altınların sahibinin kim olacağı da sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 15 Nisan 2022 Cuma puanları haberimizde.


 

Gelinim Mutfakta 15 Nisan 2022 Cuma puan durumu

Dün yayınlanan haftanın dördüncü bölümünde Miyase 17 puan alarak farkı iyice açtı. Toplamda en yakın rakibinin 10 puan önünde bulunan güzel yarışmacı, finale büyük bir avantajla giriyor. Damla topladığı 11 puanla beraber ikinci basamakta yer aldı. Bahar 8 puan alarak üçüncü oldu. Yeşim 6 puanla son sırada kendine yer buldu.

Bahar: 
Yeşim:
Miyase: 
Damla: 


15 Nisan Cuma Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.