Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta 1 Nisan Cuma puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta 1 Nisan Cuma puanları
Kanal D'de yayınlanan bölümüyle bugün 9'uncu kez dalya diyecek olan Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha sona eriyor. Birbirinden iddialı dört takımın amansız mücadele sergilediği zorlu rekabette bugün hamburger menü yapılacak ve ardından puanlar verilecek. Gün sonunda en çok puan toplayan takım çeyrek altının sahibi olarak yakasına takacak. Diğer yandan da hafta birincisi ve eleneni belirlenecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta 1 Nisan Cuma puanları haberimizde.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da yeni bir haftanın daha sonuna gelindi. Dört takımın amansız rekabetine sahne olan programın bugün yayınlanacak son bölümünde yine gelinler yemeklerini hazırlayacak, kayınvalideler ve güzel sunucu Nursel Ergin de puanlarını verecek. Oluşacak puan tablosu ise günün ve haftanın kaderini belirleyecek. Herkesin amacı hem gün hem de hafta birincisi olarak yoluna devam etmek. Diğer taraftan bir takım da elenerek yarışa veda edecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta 1 Nisan Cuma puanları haberimizde yer alıyor.


 

Gelinim Mutfakta 1 Nisan Cuma puan durumu

Dün ekranlara gelen haftanın dördüncü bölümde şoke eden bir olay yaşandı. Nurten, yapım ekibine teslim etmesi gereken telefon haricinde bir cihaz daha getirince gelini Hasret ile birlikte diskalifiye edildi. Ekibin yerine Öykü ve kayınvalidesi geldi. Birinciliği elde eden isim 16 puanlı Damla aldı. İkinci basamakta 1 puan farkla gelen Miyase vardı. Yeşim kötü gidişatını sürdürerek 12 puanda kaldı. Hasret 9 puanla sonuncu oldu. Toplamda Yeşim ve Miyase arasında elenmeme mücadelesi yaşanacak. Ancak bugün 900. bölüm olması ve yeni yarışmacının katılması nedeniyle eleme yapılmaması da gündeme gelebilir.

Öykü: 
Yeşim:
Miyase: 
Damla: 


1 Mart 2022 Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.