Gelinim Mutfakta Derya Sude Diktepe kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Derya Sude Diktepe kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Kanal D'nin ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olarak yeni haftaya başlayacak olan Gelinim Mutfakta'da heyecan sürüyor. 2023'ün ilk gelini belirlendi ve yayınlanan fragmanda Derya Sude Diktepe oldu. Güzel yarışmacı hakkında fragman yayınlandığından bu yana hummalı bir araştırma var ve kendisi ile ilgili bilgiler merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta Derya Sude Diktepe kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

2022'nin son finali ile 1060. bölümde izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da Yeşim Çalışkan Öksüz ve Beyhan Öksüz elenmişti. İki fenomen yarışmacının ardından yerlerine gelecek isimler belirlendi. Yayınlanan son fragmanda Derya Sude Diktepe ile kayınvalidesi Birgül Diktepe pazartesiden itibaren kamera önünde yer alıp altın için mücadele verecek. Kendisi hakkında izleyiciler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Gelinim Mutfakta Derya Sude Diktepe kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Derya Diktepe kimdir?

Pazartesi günü yayınlanacak 1061. bölümle birlikte milyonların önünde zorlu bir sınava katılacak olan Gelinim Mutfakta'nın yeni gelini Derya Diktepe 23 yaşında. Aslen Makedoya göçmeni. Lise mezunu olan güzel yarışmacı yönetici asistanı. 5 aylık evli ve şu an hamile. Instagram hesabı @canderya.diktepe'dir.

gelinim mutfakta derya diktepe


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.