Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da bugün yepyeni bir hafta başlıyor. Pazartesi günü yeni yarışmacıların katılma günü. Pazartesiden itibaren birincilik mücadelesi verecek isimlerden biri Didem Doğan oldu. Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Didem Doğan Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Yayınlanan her bölümü ile seyircilerden tam not alan ve 3. sezonunda da yoluna devam eden Gelinim Mutfakta'da bugün yeni bir haftanın daha startı veriliyor. Cuma günü çekilme kararı alan Esra Özekin ve Hatice Özekin'in ardından Aysun Kuşatan ve kayınvalidesi Nurten Kuşatan'ın yerine gelecek takımlar belli oldu. Onlardan birinde performansını sergileyecek gelin Didem Doğan olarak açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Didem Doğan Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Bugünden itibaren birincilik mücadelesinin içine girecek ve çeyrek altın ile hafta sonundaki bilezikler için hünerlerini sergileyecek olan Didem Doğan 30 yaşında. Aslen Erzincanlı. Bir erkek çocuk annesi. Aslan burcu. Uyumlu, insanlarla kolay geçinebilen bir yapısı var. Lisans mezunu olan Doğan daha önce kuaför salonu işletti. Çocuğunu büyütüp yeniden çalışma hayatına geri dönmek istiyor. Yarışmada da oldukça iddialı. Performansı şimdiden merak konusu...


Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?


Gelinim Mutfakta Didem Doğan Instagram hesabı

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'nın yeni yarışmacısı Didem Çetin Doğan'ın kendisine ait Instagram hesabı bulunmaktadır. Adı programda açıklandıktan sonra takipçi sayısını binlere ulaştırması bekleniyor. Kendisini @didemdogan2424 adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.