Gelinim Mutfakta Didem Nergiz kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Gelinim Mutfakta Didem Nergiz kimdir? Kaç yaşında ve nereli?
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'nın yeni haftası bugün başlıyor. Birbirinden iddialı gelinlerin arasına bu hafta katılacak isim belli oldu. Didem Nergiz diğer üç gelinle birlikte mücadele verecek olan güzel gelin hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta Didem Nergiz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Öğle kuşağına renk katan ve lezzet getiren Gelinim Mutfakta'nın yeni haftası başlıyor. Zeynep Gökçe Kalyoncu'nun birinciliği üstlendiği ve Nurcan Dinçer'in elendiği cumanın ardından yarışmaya katılacak yeni isim de belirlendi. Paylaşılan fragmanda Didem Nergiz'in bu zorlu maratonda yerini alacağı ve kayınvalidesi Sabahat Nergiz ile yarışacağı duyuruldu. Ardından da araştırmalar başladı. Peki, Gelinim Mutfakta Didem Nergiz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Gelinim Mutfakta Didem kimdir?

Bugünden itibaren üç rakibesi Aysun, Zeynep ve İlayda'ya karşı birincilik için ocağının başına geçecek olan Didem Nergiz aslen Artvinli olmasına rağmen doğma büyüme İzmirli. 32 yaşında. Anadolu Üniversitesi mezunu. 12 yıllık evli ve 8 yaşındaki Nefes ve 11 yaşındaki Doruk olmak üzere 2 çocuk annesi. Uzun yıllar önemli bir firmanın bölge yöneticiliğini yaptı ancak 1.5 senedir ev hanımı. Mutfağı da çok seviyor. İnatçı, kafasına koyduğunu yapmak için sonuna kadar zorlayan, dik başlı, dobra kendinden emin,  haksızlığa tahammülsüz, kendi duygu ve isteklerine öncelik veren ama bir o kadar da empati duygusu yüksek ve merhametli olarak kendisini tanımlıyor.


Gelinim Mutfakta Didem Nergiz


Gelinim Mutfakta Didem Nergiz kimdir
 


Gelinim Mutfakta Didem Instagram hesabı

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'nın yeni yarışmacısı Didem Nergiz'in kendisine ait Instagram hesabı bulunmaktadır. Adı programda açıklandıktan sonra takipçi sayısını binlere ulaştırması bekleniyor. Kendisini @didem_nergiz adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.