Gelinim Mutfakta Döndü kimdir? Döndü Atala Kuşkaya Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Döndü kimdir? Döndü Atala Kuşkaya Instagram hesabı
Kanal D ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfaktada yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı gelinlerin kayınvalideleri ile birlikte verdikleri mücadelede gözler yeni yarışmacılara çevrildi. Döndü ve kayınvalidesi Münevver bugünden itibaren altın mücadelesine dahil olacak. Peki, Gelinim Mutfakta Döndü kimdir? Döndü Atala Kuşkaya Instagram hesabı haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yüzlerce bölümdür ekranlardaki yerini almaya devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni hafta heyecanı yaşanıyor. Nursel Ergin'in sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkacak programda yine yemek kokuları yükselecek, eğlence bitmeyecek ve gerilim eksik olmayacak. Cuma günü elenen yarışmacının ardından yerine gelecek isim Döndü Atala Kuşkaya olarak açıklandı. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. Gelinim Mutfakta Döndü Atala Kuşkaya kimdir, hakkındaki bilgiler, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


 

Gelinim Mutfakta Döndü kimdir?

Bugün programa katılarak yemeklerini yapmaya başlayacak olan Döndü, Ahmet Bey ile 2 senelik evli. Rakiplerine "Altınlarım çok ama sizin altınlarınızı almaya geldim" sözleriyle gözdağı verdi. Instagram hesabında genellikle eşi ile fotoğrafları bulunmaktadır. @dondu_kuskaya adresinden takip edebilirsiniz.


Gelinim Mutfakta Döndü

Gelinim Mutfakta Döndü

Gelinim Mutfakta Döndü

Gelinim Mutfakta Döndü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.