Gelinim Mutfakta Edanur kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Edanur kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların yer aldığı programa bugünden itibaren katılacak isim belirlendi ve Edanur kayınvalidesiyle birlikte birincilik için kolları sıvayacak. Peki, Gelinim Mutfakta Edanur kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Kanal D ekrnalarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta yeni haftasına bugün başlıyor. 900 bölümü aşan ve 1000'e doğru giden yayın hayatında büyük bir rekabete sahne olan programda geçen hafta cuma günü bir gelin, kayınvalidesiyle elenmişti. Genç gelinin yerine gelecek isim merak konusuydu ve cumadan bu yana sabırsızlıkla bekleniyor. O isim Edanur olarak açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta Edanur kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta Edanur kimdir?

Bayramın ardından başlayan yeni haftada yayınlanan bölümü ile ekranlarda olacak Gelinim Mutfakta'nın yeni gelini kırmızı ağırlıklı kıyafeti ile dikkat çekti. Sarı saçlı yarışmacı, oldukça iddialı olduğunu belirterek kendi alanına yerleştirmek için ailesinin fotoğraflarını getirdi. Instagram hesabı bilinmemektedir. Hakkındaki bilgiler güncellenecektir.


Gelinim Mutfakta Edanur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.