Gelinim Mutfakta Elif Durukan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Elif Durukan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarıyla altın mücadelesi verdikleri zorlu maratona her pazartesi gelinler ve kayınvalideler katılıyor ve rekabete ortaklık etmeye başlıyor. Bugünden itibaren Elif Durukan ve kayınvalidesi de çeyrek altın ve beş bileziğin sahibi olmak amacında. Peki, Gelinim Mutfakta Elif Durukan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Kanal D ekrnalarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta yeni haftasına bugün başlıyor. 1000 bölüme doğru giden yayın hayatında büyük bir rekabete sahne olan programda geçen hafta cuma günü Öykü elenmişti. Genç gelinin yerine gelecek isim merak konusuydu ve cumadan bu yana sabırsızlıkla bekleniyor. O isim Damla Saçıkara olarak açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta Elif Durukan kimdir? Elif Durukan kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Gelinim Mutfakta Elif Durukan kimdir?

Bugünden itibaren izleyicilerin karşısına kayınvalidesi Ayla Eren ile çıkan Elif Durukan 29 yaşında. 5 yıllık evli ve 3.5 yaşında bir çocuğu var. Aslen Samsunlu. Kozmetik firmasında mağaza müdürlüğü yapıyordu ancak şu an ev hanımı. Instagram hesabı bilinmemektedir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.